REACTIES

ONE-MAN-PIANO-BAND

live music: de beste nummers van de allergrootste artiesten

referenties
reacties

Muziek doet harten sneller kloppen. Live muziek maakt ieder event uniek. Boek de ‘One-Man-Piano-Band’ voor je feest, voor je kroeg, voor je festival, voor je restaurant, voor je verjaardag of gewoon omdat je het leuk vind. Check de referenties. Deel ook je reactie via het contact formulier.

We kwamen toevallig uit in de Ierse Pub. Wat een prachtige stem en die mooie oude nummers, de meesten kende ik wel. Leuk dat u ook iets van Coldplay speelde.
REACTIES 1
silvia
Over 12,5 jaar willen dit nog een keer, maar dan in een grote zaal, zodat we ook de ruimte hebben om te dansen. Bedankt voor die prachtige evergreens. En jan vond die rocknummers helemaal mooi
REACTIES 2
Jan en engelien
Mooie show. Wat haal je toch een wereld aan muziek tevoorschijn uit je apparaten. Hoop dat je volgend jaar weer in Schiedam komt.
Eddo
Wat een sfeer. Lekker die gouwe ouwe nummers. We hadden de hele nacht wel door kunnen gaan.
REACTIES 3
John Bouwhuis
Hee was superleuk je weer te zien en te horen, wanneer speel je weer in Twente? Doe je dan ook een nummer van Van Morrison?
REACTIES 4
jaap wessels
Haha dat was lachen met Leave your hat on en wij allemaal op de stoelen. Bedankt voor de prachtige muziek t was een geweldige avond
REACTIES 5
Joke de boer
We moesten allemaal even opgang komen, maar uiteindelijk ging iedereen los. Leuk om je nog even gesproken te hebben.
Antje
Volgend jaar vieren we het weer. Ik hoop dat je er dan ook weer bij bent. Prachtige nummers, mooie stem.
berend referenties
berend

Ook iets te vieren? Maar dan wel met die echt goeie ouwe live-muziek? Het is zomaar geregeld. Beleef ook een legendarische avond met de One Man Piano Band waar je gasten nog lang over zullen napraten. 

Maak van je huis, bedrijf, zaal, kelder, kantine of lokaal een levendige pianobar.

Stuur even berichtje via het contactformulier of mail mij je vragen, opmerkingen, tips of reacties. Je hoort snel van mij.